Boyabat Yerleşkemizde Orman Haftası kapsamında, fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Etkinliğine; Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Nazlı ÜLKER HANÇER, Boyabat Orman İşletme Şefi Sayın Ali Toroman, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldılar.

Boyabat Orman İşletme Şefi Sayın Ali Toroman tarafından öğrencilere önce fidan dikiminin nasıl yapılacağı anlatıldı, sonra da uygulamalı olarak, önceden açılmış çukurlara Orman İşletme Müdürlüğü’nden getirilen Akasya, Ihlamur, Erguvan ve Çam türlerinden oluşan 100 adet fidan dikildi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Meslek Yüksekokulumuz Sekreteri Sayın Mehmet Emin ERDOĞAN’a ve Boyabat Orman İşletme Şefi Sayın Ali TORAMAN’a teşekkür ederiz.